A Roma Ifjúsági Segítő Egyesület (RISE) egy javarészt roma fiatalok vezetése alatt álló civil szervezet, melynek elsődleges célja az érdekképviselet, és egy nemzetközi kapcsolati háló kiépítése más szervezetekkel, személyekkel. Közösségünk a fiatalság együttes ereje által törekszik a roma identitástudat erősítésére és mobilitásra, tanulásra való ösztönzésre. Főbb céljaink: a hátrányos helyzetben élő roma fiatalok támogatása, tehetséggondozás, tehetséggondozó programok monitorozása, különböző rendezvények, műhelyek működtetése, adománygyűjtés, mentori- és ösztöndíj programok szervezése, tudásmegosztás, diákcsere programok, pályaorientáció, továbbtanulási tanácsadás, figyelemfelhívás, társadalmi támogatottság és aktivitás generálása a roma fiatalokat érintő speciális problémák feltárása, fejlesztésük megoldása érdekében.

rise_profil_új

Hogyan lehetsz részese?

Csatlakozz hozzánk, legyél Te is RISE tag!

 

Önkéntes munkát kell végezned az érettségihez vagy szívesen tennél valamit a roma közösségért? Csatlakozz önkéntes programunkhoz!

 

Szívesen támogatsz jó kezdeményezéseket, szívügyed az hátrányos helyzetű roma és nem roma ifjúság segítése? Támogass minket!

 

Elérhetőségeink:
E-mail cím: risegyesulet@gmail.com vagy info@riseup.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/romaifjusagisegitoegyesulet

Segítségre, tanácsra van szükséged? Keress minket bátran!